Noves adhesions de la Fundació :

  • Comunicat de la plataforma Llatinoamèrica unida BCN

L’actual context d’emergència sanitària provocat pel Covid-19 ha posat en evidència la fragilitat de la humanitat, de l’actual sistema econòmic i polític que no ha tingut eines suficients -ni tampoc una resposta coordinada i solidària a escala global- per a evitar milers de víctimes i abundants pèrdues socioeconòmiques. Tota crisi és una oportunitat de canvi. Per això, com a Plataforma Llatinoamèrica Unida Barcelona ens sumem a la campanya #RegularizaciónYA que s’estan impulsant les organitzacions socials i comunitàries per a posar fi a la greu situació d’exclusió, explotació laboral i segregació que viuen més de 600 mil migrants i refugiats en situació d’irregularitat administrativa a Espanya.

Sindicato ManteroBCN على تويتر: "✊ Presentamos la campaña ...


Així mateix, expressem el nostre suport a la campanya territorial impulsada per la Coordinadora Obrim Fronteres #RegularitzacióXTotes.

Pots adherir-te a la proposta aquí: 👇🏾


La Fundació ha signat els manifestos següents:

  • Per lluitar contra el virus... Regularització de les persones migrades!

Durant aquests durs mesos de pandèmia, les persones migrades sense papers que viuen a l’estat espanyol suporten el confinament i les seves conseqüències socials i econòmiques com la resta de la població, però en pitjors condicions.




Pots adherir-te a la proposta aquí:👇🏾

  • Comunicat de col·lectius antiracistes per la regularització

Diversos col·lectius reafirmem la denúncia de la llei d’estrangeria i del seu decret reglamentari, que de manera instrumental i racista, condiciona l’accés a drets a persones migrades i refugiades a les necessitats del mercat de treball. Exigim un canvi de paradigma en la política migratòria que prioritzi els drets i les llibertats de les persones.

Pots adherir-te a la proposta aquí: 👇🏾

https://sites.google.com/view/comunicado-rja





  • Pla de Xoc Social: Comunicat #MesuresdEmergència

Els riscos econòmics i socials del Coronavirus són ara mateix molt majors que els sanitaris. Desenes de sindicats i organitzacions instem al Govern que decreti ja un #PlanDeXocSocial. Cal protegir la salut i els drets.



Animem a totes les persones afectades per aquesta crisi a autoorganitzar-se i impulsar juntes aquesta lluita. No consentirem que la crisi sanitària i la paralització econòmica es converteixin en una nova excusa per a augmentar la deterioració ecològica i climàtica, l’empobriment de la majoria de la societat i la vulneració dels drets més elementals.

Pots adherir-te a la proposta aquí: 👇🏾