La Fundació Revolució Democràtica és una entitat sense ànim de lucre i de caràcter social i cultural. És un centre de debats, estudis, investigacions i projectes socials, amb la finalitat de contribuir a la discussió i elaboració de propostes alternatives a l’actual sistema capitalista. Pretén contribuir al desenvolupament d’un projecte emancipador a Catalunya i treballa per desenvolupar quatre valors fonamentals: llibertat, solidaritat, igualtat i fraternitat.

L’activitat de la Fundació Revolució Democràtica s’emmarca en el procés de reelaboració teòrica de l’esquerra del nostre país i d’Europa. Pretén generar idees, arguments i propostes per a l’aprofundiment i la radicalitat democràtica i la transformació social de Catalunya, des d’una perspectiva de classe, de gènere i ecologista.

Els objectius de la Fundació, doncs, passen per col·laborar en aquest projecte transformador des de les diferents perspectives que el componen: igualtat de gènere, respecte mediambiental, integració i drets de les persones migrades, salut i drets laborals, habitatge digne, sanitat i ensenyament públics i de qualitat, tercera edat, drets de la joventut, solidaritat, pau i participació democràtica. I construir espais de diàleg entre les diferents sensibilitats i cultures de les esquerres polítiques i socials; ajudant a potenciar societat civil alternativa, repensant les pautes de diàleg i interacció entre les forces polítiques i els moviments socials.

Etiquetes de comentaris: